Mastersounds – eindexamenconcerten pop en muziekproductie

di 22.06 / 18:00 – 22:00

● jazz- en popmuziek

Locatie: Handelsbeurs / Livestream

Tickets: Gratis BEKIJK LIVESTREAM RESERVEER IN HANDELBEURS

19:30 Wannes De Vogelaere (WALMOK)

Wat begon als tijdverdrijf op internaat ontaardde in een passie voor elektronische muziek en alle afgeleiden. In 2016 won hij als Walmok de nationale finale van de Kunstbende en sindsdien gaat het hard. Optredens over heel Vlaanderen, verschillende passages als DJ bij Studio Brussel en zelfs Tomorrowland.
Voor de finale van de Gentse Rock Rally ‘De Beloften’ werd hij in 2017 vergezeld door drummer Robbe Van Ael en toetsenist Keanu De Pooter, waar ze de 2de plaats haalden.
Sinds 2019 werd het stil rond het elektronisch project, maar Wannes zat niet stil. Hij werkte mee aan producties van verschillende bands en artiesten als Red Sebastian, Larssen., Bosum, Naüru, Langzoght, Tundra…, als toetsenist vervoegde hij S.O.F.T.S, Flintrop en Jarvin.
Tijdens het afstudeerconcert kan je je verwachten aan een repertoire samengesteld uit de meesterwerken van Wannes De Vogelaere en zijn persoonlijkheden: ergens tussen Rage Against the Machine, The Bloodhound Gang en Niels Destadsbader, zo langs den E19 daar, om den hoek van ons Maria.
De teksten zullen lyrisch postvatten in het esthetisch vermogen van uw denklandschap terwijl de muziek zich zal wentelen als teefjes op een vrije zondagochtend.
Kom af, ‘t wordt plezant!
Met Robbe Van Ael (ketels), De Pooter Keanu (peanu), Robin Lantsoght (tjingle tjangle), Adam Woodie Vandenhautte (de diepte).

21:00 Eno Meulenbergs (ENO)

ENO is een combinatie van zonnestralen, baco en de bijhorende kater.
Met 90s Indie Rock elementen brengt de Gentse band dansbare, eerlijke songs die serieus durven ontploffen.
Met Emilio De Temmerman, Tim Leyman, Jan Roelkens, Mathias Stal & Eno Meulenbergs

Over Graduation Muziek – Mastersounds

Minard (14-18 juni) en de Handelsbeurs (21 – 23 juni) verwelkomen onze studenten jazz, pop en muziekproductie voor Mastersounds, live muziek van de bovenste plank.

i.s.m. Democrazy en Stad Gent

Je kan al onze livestreams bekijken en beluisteren via soundofghent.be. Je kan inloggen met facebook, google of een account maken met je e-mailadres.

Foto: ENO door Faye Wolfs