Mastersounds – eindexamenconcerten pop en muziekproductie

wo 23.06 / 18:00 – 22:00

● jazz- en popmuziek

Locatie: Livestream / Handelsbeurs

Tickets: Gratis BEKIJK LIVESTREAM RESERVEER IN HANDELSBEURS

18:00 Tim De Braeckeleer (TIM)

Na een loopbaan van vijf jaar conservatorium kiest Tim voor muziek die hem het nauwst aan het hart ligt. De focus van de uitvoering zal voornamelijk liggen op precisie, arrangement en de sound van het samenspel. Hiervoor doet hij beroep op zes topmuzikanten die hij de afgelopen vijf jaar heeft leren kennen en waarmee hij in het verleden meermaals samenwerkte. Het repertoire bestaat uit rockmuziek uit de jaren zeventig, uiteraard aangevuld met eigen werk.
Met Elias Prieels (gitaar), Milan Robberechts (keys), Robbe Van Dijck (drums), Blauw De Greve (vocals), Tomas Casella Astrid Dendooven (vocals), Matthijs Vandevelde (drums), Tim De Braekeleer (bas)

19:30 Etienne Gijselinckx (S.O.F.T.S.)

Sounds of the Sandbox is Fusion/Electronics/Soundscapes
Met Etienne Gijselinckx (bas), Bout Beeckmans (drums), Lukas Luyckx (keys), Wannes De Vogelaere (effects)

21:00 Robbe Van Ael (Oproer)

OPROER klinkt als een rammelende en onverantwoord hete verwarmingsketel. Bij het nekvel grijpen, door mekaar schudden en verrassen, daar draait het om bij de band.
De groep bestaat uit vijf leden afkomstig uit Gent en Aalst.
Vanuit hun hoofdkwartier in een oude chauffagefabriek maken ze een eclectische maar toegankelijke mix van verschillende muziekstijlen, gaande van alternative over indie tot hiphop en rock. Harde gitaren en melancholische synths, maar evengoed harde synths en melancholische gitaren.
Ook live maken ze van het verrassingselement hun handelsmerk en brengen ze een aanstekelijke en gevarieerde show die zowel frontman Dries als het publiek doen druipen van het zweet.
Met Jérôme Pringiers, Tijl De Vis, Dries van der Schueren, Victor Van de Maele, Robbe Van Ael

Over Graduation Muziek – Mastersounds

Minard (14-18 juni) en de Handelsbeurs (21 – 23 juni) verwelkomen onze studenten jazz, pop en muziekproductie voor Mastersounds, live muziek van de bovenste plank.

i.s.m. Democrazy en Stad Gent

Je kan al onze livestreams bekijken en beluisteren via soundofghent.be. Je kan inloggen met facebook, google of een account maken met je e-mailadres.

Foto: Oproer