Mastersounds – eindexamenconcerten jazz

ma 14.06 / 18:00 – 22:00

● jazz- en popmuziek

Locatie: Livestream / Minard

Tickets: Gratis   BEKIJK LIVESTREAM RESERVEER IN MINARD

18:00 Tane Cornelissens trioTane Cornelissens

De bezetting van Tane Cornelissens trio bestaat uit Louise van den Heuvel (Electric bass), Enrico Locci (drums) en Tane Cornelissens (piano). De groep brengt eigen composities, geschreven door Louise en Tane. Het trio staat nog in z’n kinderschoenen, en we kijken uit onze muziek af te toetsen aan het luisterend oor van het publiek op 14 juni om 18u.
Bandleden: Louise van den Heuvel (bass), Enrico Locci (drums), Tane Cornelissens (piano)

19:30 Ilias Verbelen Kwartet / Ilias Verbelen

Dit kwartet brengt een programma met eigen muziek, gecomponeerd in de periode sinds corona. De stukken werden niet geschreven vanuit een overkoepelend thema of rode draad, maar achteraf gezien is de invloed van twee lockdowns en een hoop sociale en culturele beperkingen duidelijk merkbaar. Er ontstond een persoonlijke zoektocht naar structuur en positief momentum, afgewisseld met escapisme in jeugdherinneringen en sciencefiction, van een Waalse treinfiets tot een Perzisch ruimteschip…

PROGRAMMA

Persian Spacecraft
Momentum
Rail Bike
Choices
Off-Course
Let’s Colonize Mars

Met Jany Van Lul (trompet), Zjef Van Steenbergen (bas), Ilias Verbelen (piano), Tim Vermeulen (drums)

21:00 Becca Kelly / Rebecca Driesmans

Becca Kelly brengt eigen muziek die voor het eerst buiten de muren van haar kot zal reiken. Door een samensmeltend geheel van etherisch klinkende melodieën, warme stemmen en organische ritmes, creëert ze een sfeer waar je je in verliest.

Met Louise van den Heuvel (bas), Umberto Odone (drums), Lukas Luyckx (synths), Gianluca Tozzi (gitaar), Rebecca Driesmans, Martina Garau, Jana Pauwels en Alessandro Regoli (zang). 

Over Graduation Muziek – Mastersounds

Minard (14-18 juni) en de Handelsbeurs (21 – 23 juni) verwelkomen onze studenten jazz, pop en muziekproductie voor Mastersounds, live muziek van de bovenste plank.

i.s.m. Democrazy en Stad Gent

Je kan al onze livestreams bekijken en beluisteren via soundofghent.be. Je kan inloggen met facebook, google of een account maken met je e-mailadres.

Foto: Rebecca Driesmans