Robin Boel + Bélgára / Keanu De Pooter + James De Graef

ma 20.06 / 18:00

● mastersounds

Locatie: Handelsbeurs

Reserveer nu je ticket(s)

Robin Boel

Al jarenlang is Robin uitvoerig bezig met het spelen van muziek. Het schrijven ervan begon pas veel later. Echt gaan componeren in opdracht van anderen, dat was echter nog helemaal nieuw toen hij begon aan de vakken ‘compositie’ en ‘compositie & arrangement’ op het conservatorium. Al snel bleek er echter een gezonde dosis interesse voor te zijn en besloot Robin dan ook om hiermee af te studeren.

Daarom verwelkomt hij u nu graag voor een mini-filmfestival: 4 kortfilms met live muziek, gecomponeerd door Robin voor strijkkwartet, piano en synths.

Bélgára / Keanu De Pooter

Na 6 jaar studeert pianist Keanu De Pooter dit jaar af met een band die tot stand gekomen is tijdens de vele lockdowns. Met Bélgára brengt hij samen met Gergana Velikova (Vocals), Toon Puttemans (Drums), Tore Snauwaert (Bass) en Jonas Detavernier (Guitar) een mix van Westerse en Bulgaarse muziek, op een bedje van een paar gekke maatsoorten, dissonante akkoorden en funky arrangementen.

James De Graef

Ellington’s ‘Money Jungle’ meets Actress’ ‘R.I.P.’ – Loverman brengt eigen werk aan de hand van een eigenzinnige interpretatie van het pianotrio. Een niet te missen primeur.