RED SEBASTIAN / Seppe Herreman + “Coi miei occhi” / Roberta Zonca

wo 22.06 / 19:00

● mastersounds

Locatie: Handelsbeurs

Reserveer nu je ticket(s)

RED SEBASTIAN / Seppe Herreman

RED SEBASTIAN, het project van Seppe Herreman (22), singer-songwriter uit Oostende, brengt pop met elektronische en soulful elementen alsook invloeden van Christina Aguilera, Whitney Houston en Sam Smith.
Dankzij de catchy melodieën zul je het niet kunnen laten mee te bewegen op de muziek, maar tegelijk kan Seppe je met zijn pakkende, diep persoonlijke lyrics ook ontroeren.

Van zoete synths tot krachtige backing vocals, van diepe bassen tot pittige drums, van een stevige uithaal tot een ingetogen falsetto: hij neemt je helemaal mee in zijn verhaal.

Live met Lukas Sabbe, Alexander ‘Jantje’ Le Bris, Paco De Prins, Lani Pellegrini, Amber Meert, Nona Dekeyser en Pieter-Jan Blomme.

“Coi miei occhi” / Roberta Zonca

Door mijn ogen, zo zou ik willen dat je mijn emotionele reis ervaart in de verhalen die ik met je deel. Elk verhaal spreekt over de relatie tussen muziek en mijn leven. Er is een ingewikkelde balans tussen zware en lichte stemmingen, die elke nuance van mijn persoonlijke identiteit dient. Luister “door mijn ogen” naar wat ik je te vertellen heb.