Martina Garau + O L G A / Jana Pauwels

wo 15.06 / 19:00

● mastersounds

Locatie: Minardschouwburg

Reserveer nu je ticket(s)

Martina Garau

Martina Garau is een Italiaanse zangeres. Haar muziek is ontstaan uit de behoefte om de afstand tot thuis te overbruggen. Het project, met een modern jazzgeluid, brede melodische lijnen en sterke ritmes, is geworteld in de jazztraditie, maar het wil verder gaan dan de definiërende kenmerken daarvan. Met Andrea Murtas op drums, Emanuele La Barbera op contrabas en Gianluca Tozzi op gitaar, zal Martina een volledig Italiaans kwartet presenteren, met veel aandacht voor het creëren van organische sferen.

O L G A // Jana Pauwels

O L G A is het alter ego van Jana Pauwels en dan ook haar echte tweede naam. Olga is een Gentse muzikante. Ze neemt je mee op een intieme en passionele reis omhuld in een statische, fragile en melancholische setting.Ergens tussen warme vurige sounds, omringd door wollen sub bassen, wilde ontspoorde elektronische vibes en statisch klinkende mantra’s. Ze maakt songs die iets vertellen over mensen die haar nauw aan het hart liggen.

Ze debuteerde met haar single ‘Let me feel’ en liet in maart haar tweede song ‘Big little man’ horen met een geladen emotionele betrokkenheid. Live wordt ze ondersteund door geweldige muzikanten, waaronder toetsenist Jonas Desmet, bassist Etienne Gijselinckx en aan de drums Sam Enthoven. Haar project is meer dan muziek; het is een creatie van mysterieuze en sterke beelden, uitgesproken gevoelens en een fantasierijke sounds.