Bariton Loco / Danté Declercq + Tore Snauwaert + Ramkot / Hannes Cuyvers

di 21.06 / 18:00

● mastersounds

Locatie: Handelsbeurs

Reserveer nu je ticket(s)

Bariton Loco / Danté Declercq

Met de band Bariton Loco brengt bas-student Danté Declercq werk en herwerkingen gebaseerd op instrumentals en filmmuziek uit de jaren ‘50 en ‘60 uit de vorige eeuw, dit met een goede scheut garage rock en proto-punk. In zijn masterproef brengt Danté dit concept tot een hoger niveau met behulp van de conservatorium big band en andere gastmuzikanten. Verwacht je aan film-noir geïnspireerde soundtracks tot energieke surfrock en 60’s garage punk, niet van de poes!

Tore Snauwaert

Een groep muzikanten uit verschillende achtergronden en contexten samengebracht in muziek die doordrenkt is van improvisatie & soundscapes, maar ook van hevige riffs en kwarttonaliteit. Een repertoire dat de rode draad van de ‘Middle Eastern Fusion’ volgt.

Voor fans van Tigran Hamasyan & Dhafer Youssef, maar ook van Charles Ives & Edvard Grieg.

Ramkot / Hannes Cuyvers

Dit trio weet, conform aan de eeuwenoude rocktradities, met een eigen visie songs te maken waarbij headbangen en dansen perfect hand in hand gaan. Gevormd eind 2017 te Gent vonden de broers Leyman met Hannes Cuyvers de perfecte derde broer om hun passie voor afbraakwerken te vertolken in hun herkenbare en compacte sound.