Robbe / Towan / Robbie Lewis / Hélène

di 20.06 / 17:30 – 22:30

● mastersounds

Locatie: De Centrale, Kraankindersstraat 2, Gent

Tickets: Gratis mits reservatie

17:30 Robbe / Robbe Van Dijck

Gewapend met twee drumstokken brengt Robbe Van Dijck eigen songs.

TICKETS

18:30 Towan 

With a strong disdain for the traditional education system/societal system, they channel their energy into their music, creating a sound that is both raw and liberating.

TICKETS

20:30 Robbie Lewis / Robbe Verreth

Robbie Lewis is het soloproject van singer-songwriter/gitarist Robbe Verreth. Samen met 5 andere topmuzikanten spelen ze popsongs die raken, maar even goed het publiek aan het dansen krijgen (soms zelfs tegelijk). En voor de liefhebbers durft er tussendoor wel eens een scheurende gitaarsolo te passeren. Voor fans van John Mayer en Milo Meskens maar ook Prince en Tom Misch is dit een niet te missen concert. Robbe ging afgelopen jaar opzoek naar zijn Caraïbische en vewerkt die in het concert.

TICKETS

21:30 Hélène / Hélène Deklerck

Het nieuwe project van Hélène brengt eigen werk en nieuwe interpretaties van haar favoriete nummers gebaseerd op originele funk/pop/dance/rock-stijl. Hélène ontdekte en kreeg het besef dat de dingen die gratis zijn in het leven, het meest waardevol zijn. Dit is de leidraad doorheen haar eigen geschreven songteksten. Daarnaast zorgen de grooves ervoor dat je amper stil kan blijven zitten. Tijdens haar muzikale carrière leerde ze fantastische mensen kennen in de muziekwereld. Ze had de luxe dat ze zo goed omringd werd door vrienden die hebben mee geholpen aan de bouw van haar graduation concert.

TICKETS