Mastersounds dag 2

vr 18.09 / 10:00 – 20:00

● jazz- en popmuziek

Locatie: Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23, Gent

Tickets: Reserveer je ticket via Democrazy

Kom de nieuwe Masters in de Muziek ontdekken van de opleidingen Jazz, Pop en Muziekproductie van KASK Conservatorium Gent 2020. Twintig liveconcerten en opgenomen sessies, gratis, twee dagen lang!

Op vrijdag 18 september: Rosa Butsi (Trui Amerlinck) — Jean (Alexander Le Bris) — Robert (Robin Lansoght) — Walther Duo (Hannes Cuyvers) — Dirk Banken Trio — Duo Joyce Vanderhoydonck — Dishwasher (Arno Grootaers) — Sabbe Trio (Lukas Sabbe) — LANI (Lani Pellegrini) — Lel (Tijl Piryns) — Walther (Sam Enthoven)

 

LINE-UP

 

Al voor negende jaar op rij bundelen de laatstejaarsstudenten jazz, pop en muziekproductie hun afstudeerprojecten op een Masterworks LP, een exclusieve preview van het muzikaal geweld dat je de komende jaren mag verwachten. Die collectie is immer stilaan Belgische muziekgeschiedenis, met bijdragen van Balthazar, Tomàn, Senne Guns, Douglas Firs, Nordmann, Amatorski, Faces on TV en Shht.

De opnames voor deze LP, die voorzien waren op 16 maart, vielen dit jaar in het water; meer dan 60 dagen lang bleven de studenten braaf in hun kot. En toch kwam die negende Masterworks er: 25 studenten werkten eraan, enkel gewapend met laptops, koptelefoons, elektronica en ander do-it-yourself gerief.

In samenwerking met Democrazy en Vooruit wordt deze negende Masterworks LP op 17 en 18 september live voorgesteld tijdens het Graduation festival van KASK Conservatorium Gent, dat op uitdrukkelijk verzoek van de studenten zal plaatsvinden.