Vernissage Graduation Expo

wo 28.06 / 19:00

● tentoonstelling

Locatie: Campus Bijloke - Louis Pasteurlaan 2, Gent en Kunsttoren - Offerlaan 5, Gent

Tickets: Gratis

De eindprojecten van de afstuderende studenten beeldende kunst en vormgeving worden gepresenteerd in een tentoonstelling die alle ateliers, toonruimtes, gangen en hallen van de campus bezet. Tijdens de vernissage staan de masters en professionele bachelors je graag persoonlijk te woord over hun discipline: schilderkunst, tekenkunst, beeldhouwkunst, mediakunst, installatie, fotografie, landschaps- en tuinarchitectuur, interieurvormgeving, textielontwerp, mode, grafische vormgeving, grafiek, illustratie, instrumentenbouw, nieuwe media en autonome vormgeving of performance.

Om de vernissage extra kracht bij te zetten, start om 22u De Fanfare. Dj Duplex, Uncle Frank en Dateless Daze zorgen voor het vervolg van het feest.

In de KASKgalerie is er de tentoonstelling La Vie Mode D’Emploi, met een selectie studentenwerk beeldende kunst, samengesteld door Wim Waelput (KIOSK) en in de Zwarte Zaal cureert Siegrid Demyttenaere onder de titel F.A.Q.#5/2017 een tentoonstelling met afstudeerprojecten design en vormgeving.

Het postgraduaat Curatorial Studies stelt de groepstentoonstelling Rabbit is The New Beef voor met werk van Karen Amanda Moser, Luca Frei, Elise Van Mourik, Bent Vande Sompele, Benny Van de Meulengracht-Vrancx, Liesbeth Doms en Oscar Hugal.

KASK BOOKS (naast de KASKgalerie) is de tijdelijke bookshop op de campus Bijloke. Je vindt er publicaties van studenten, docenten, onderzoekers en alumni van de opleidingen van de School of Arts en andere publicaties uitgegeven door de School of Arts. Kopen mag, inkijken ook!

In de glazen gang vind je BOOKSHOW, een uiteenlopende verzameling van boek- en papierwerken van afstuderende studenten. Kom langs in deze peepshow voor een intieme (voor)leessessie, maar ook late-night-literature-karaoke, signeersessie…. Je kan er ook de publicaties inkijken of kopen.