LISA, BLAUW, Luna Maes

wo 19.06 / 18:30 – 22:30

● mastersounds

Locatie: Minardschouwburg, Romain De Coninckplein 2, 9000 Gent

Tickets: Gratis mits reservatie

TICKETS

18:30 LISA

Een sfeer van gezelligheid en comfort vol jazzy popsongs waar Lisa Baert een heel jaar aan werkte en die haar nauw aan het hart liggen. Door haar eigen muziek te spelen, geeft ze een stukje van zichzelf bloot en creëert ze een gevoel van veiligheid, vergelijkbaar met het gevoel dat je krijgt wanneer je alleen bent en alle frustraties of kleine gelukjes er ongeremd kan uitgooien.

Lisa Baert (vocals), Sam Goekint (drum), Jonathan Collin (bas), Milan Robberechts (piano) Ton Van de Voorde (gitaar), Luna Maes en Eline Nicaise (backing vocals).

20:00 BLAUW

Stap in de wereld van BLAUW, waar elektropopmelodieën zich vermengen met verhalen over hoogte- en dieptepunten in de liefde. Ze vertelt een verhaal over groei en genezing, zelfontplooiing die boven verraad uit het verleden uitstijgt naar de glinsterende hoop van een nieuw begin. Door middel van haar muziek biedt ze een blik in de diepe complexiteit van onze emoties, waar de straling van liefde het helderst schijnt te midden van de schaduwen van angst.

Etienne Gijselinckx (bas), Joshua Ongenae (drums), Robin Vantomme (toetsen & elektronica), Bram Vanden Berghe (geluidstechnicus) + Speciale gast

21:30 Luna Maes

Liefste publiek. Ik ben de laatste maanden flink aan het schrijven geweest. Geïnspireerd door alle chaotische/ absurde/ leuke dingen die er in mijn jonge leven gebeuren heb ik dit schooljaar mijn eigen muziek leven ingeblazen. Geleid door mijn liefde voor tekst, ludieke dingen en dat ruwe kantje in ons ‘menschen’ ben ik hier uitgekomen. Ik hoop dat u ervan zal genieten. Dankuwel aan mijn lieve vrienden en tevens band, om te bestaan. Zeer lief.

Roel Delplancke (drums), Robin Lambrecht (gitaar + vocals), Anthe Huybrechts (keys + vocals), Ruben Van Hijfte (bass + vocals)