Michelle Bucsàn, Hotel Des Brasseurs
Kurt Van Maldegem
Ian Meulemeester
De bachelorproef van de focus afwerking en advies kun je niet beter zien als de samenvoeging van de inhouden van de modules die we zien in onze opleiding namelijk: analyse, concept en voorontwerp/presentatie. Echter wordt deze inhoud aangevuld met de kennis en de meest actuele inhoud van onze technische opleidingsonderdelen.
Er moet worden nagedacht over materialen, detailoplossingen van zowel het ontworpen meubilair als van het pand en/of ruimte en de consequenties dat dit met zich meebrengt.
Hotel Des Brasseurs is de naam van mijn afstudeerproject. Het is één van de oudste gebouwen in De Haan. We kregen de opdracht om op het gelijkvloers een lobby met horecagelegenheid te creëren. Op de verschillende verdiepingen moesten gastenkamers komen.
Mijn ontwerp voor Hotel Des Brasseurs straalt eenvoud en luxe uit. Ik gebruik materialen, kleuren en texturen die zorgen voor een tijdloze look en een warm gevoel. Belangrijk voor mij is een functionele inrichting waarbij zowel gast als werknemer zich goed bij voelen.
The bachelor’s project of the course finishing and consulting could not be better presented as the synthesis of the contents of the modules we see in our course, namely: analysis, concept and preliminary design/presentation. However, this content is complemented by the knowledge and most up-to-date content of our technical training modules.
It involves thinking about materials, detailed solutions of both the designed furniture and the building and/or space and the consequences that this entails.
Hotel Des Brasseurs is the name of my graduation project. It is one of the oldest buildings in De Haan. We were commissioned to create a lobby with catering facilities on the ground floor. Guest rooms were to be created on the various floors.
My design for Hotel Des Brasseurs exudes simplicity and luxury. I use materials, colours and textures that create a timeless look and a warm feeling. Important to me is a functional interior that both guest and employee feel comfortable with.