Michelle Bucsàn, Hotel Des Brasseurs

bachelor interieurvormgeving
Mentoren / Mentors:
Kurt Van Maldegem
Ian Meulemeester

De bachelorproef van de focus afwerking en advies kun je niet beter zien als de samenvoeging van de inhouden van de modules die we zien in onze opleiding namelijk: analyse, concept en voorontwerp/presentatie. Echter wordt deze inhoud aangevuld met de kennis en de meest actuele inhoud van onze technische opleidingsonderdelen.

Er moet worden nagedacht over materialen, detailoplossingen van zowel het ontworpen meubilair als van het pand en/of ruimte en de consequenties dat dit met zich meebrengt.

Hotel Des Brasseurs is de naam van mijn afstudeerproject. Het is één van de oudste gebouwen in De Haan. We kregen de opdracht om op het gelijkvloers een lobby met horecagelegenheid te creëren. Op de verschillende verdiepingen moesten gastenkamers komen.

Mijn ontwerp voor Hotel Des Brasseurs straalt eenvoud en luxe uit. Ik gebruik materialen, kleuren en texturen die zorgen voor een tijdloze look en een warm gevoel. Belangrijk voor mij is een functionele inrichting waarbij zowel gast als werknemer zich goed bij voelen.