Maurane Van horenbeeck, The Happy Memory Card

postgraduaat digital storytelling
Mentoren / Mentors:
Annelies Droesbeke
Pieter Blomme
Harold Vergucht

Ben ik gelukkig? Wat is gelukkig zijn? In dit project ga ik opzoek naar kleine momenten vol vreugde. De dagelijkse dingen die op het eerst gezicht niet veel voorstellen maar wel blijdschap brengen.

Am I happy? What is being happy? In this project, I am looking for small moments of joy. The daily things that at first glance seem insignificant, but which bring you happiness.

Herbeleef via audioverhalen de gelukzalige momenten van anderen. Het doel is te inspireren en aan te zetten tot reflectie, zodat deze kleine momenten van geluk beter kunnen worden gewaardeerd.


Illustration sketch

—————————————————————————————————————-

User experience

‘The Happy Memory Card’ is een verzameling van posters die via Augmented Reality verschillende persoonlijke verhalen tot bij jou brengen.

Elke poster kan met je smartphone gescand worden zoals een QR-code. Vervolgens komt de illustratie op je telefoon tot leven zowel visueel als auditief.

Hopelijk moedigen deze verhalen jou aan om geluk ten volle te ervaren. Niet door grote levensveranderingen door te voeren, maar door deze kleine mooie momentjes bewuster te beleven.

Download de Artivive App in je Apple Store of in je Play Store en scan een van de illustraties om het achterliggende verhaal te ontdekken.