Lisa Kerckx, You

master audiovisuele kunsten - animatiefilm

NL

You is een experimentele muziekvideo. Het is een zeer ritmisch werk waarbij kleur en klank de hoofdrol spelen. Het is een muziekvideo dus net als een popsong dat zou hebben, heeft ook mijn werk een seksuele ondertoon. De beelden zijn found footage die ik in de verf heb gezet. Zo heeft het ook een zeer nostalgische sfeer. De geluidstroom is ritmisch en ik gebruik een computerstem om tekst in het geluid te verwerken. Dit is een grapje over popsongs omdat deze vaak te heftige auto-tune bevatten. Het is al bij al een hommage aan de hoofdrolspeelster van de film. De titel is You omdat ik hiermee naar haar wil verwijzen.

EN

You is some kind of music video, but in my own way. It is a very rhythmic work in which colour and sound play an important role. Like a pop song, my work has a romantic and sexual undertone. The film depicts a beautiful woman. The images are found footage and bring about a very nostalgic atmosphere. The sound stream is rhythmic and I use a computer voice to incorporate text. This is a joke at the expence of pop songs since they are often criticized for relying too heavily on auto-tune. All in all, it is a tribute to the protagonist of the film. She is the most beautiful woman I know and she deserves to be seen in a music video. The title is You because I want to talk to her about it.

Credits

Hartelijk dank aan Rob Breyne, Anke Brouwers voor hun begeleiding. Ik kon altijd bij jullie te recht voor raad over mijn werk. Aan Nikita Croonen bedankt om mee te werken aan de geluidstroom. Amber De Motte dank u om een inspiratie te zijn, dank u om in mijn leven te zijn zodat je de hoofdrol in mijn film kon zijn. Je bent mijn absolute muze. Ook wil ik de docenten bedanken om altijd klaar te staan voor wijze raad.

Mentoren / Mentors
Anke Brouwers
Rob Breyne