1/1
Jiffy table: Door zijn uitschuifbare armen die kunnen roteren rond eigen as, ontstaat er een interactie tussen de 2 personen. De interactie bestaat uit 2 delen, enerzijds de handelingen die men doet ten opzichte van elkaar en tegelijkertijd maak je een herinnering aan.
Jiffy shovel: Doordat de Jiffy chair het toelaat om je voeten te plaatsen is het aangeraden je schoenen uit te doen alvorens je hem betreed. Daarom heb ik een alleenstaande schoenlepel ontworpen.
Jiffy chair: De stoel is ontworpen om comfortabel te zitten, half zittend/liggend zorgt hij voor de positie om optimaal gebruik te kunnen maken van de jiffy table. Deze stoel schommelt licht door de ophanging die als een kogelscharnier werkt.

Jelle Desmet, Relational Design (Jiffy collection)

bachelor interieurvormgeving

Jiffy is een driedelige collectie bestaande uit de jiffy chair, jiffy table en jiffy shovel. Bij elk onderdeel staat genot, rust en comfort centraal. Om met een vriend of partner even te kunnen ontsnappen aan alle drukte en stress. We leven in een wereld waarin we de vooruitgang belangrijker vinden dan het moment. We staan nergens meer bij stil en nemen alles te voor de hand liggend. Daarom wil ik met deze collectie de mogelijkheid bieden om ten volle te genieten van het moment en van elkaar. De beste manier om te betalen voor een mooi moment is ervan te genieten.

Credits

Mentoren / Mentors
Van Gogh Dirk
Venlet Danny

Links
http://jelledms.wixsite.com/portfolio