1/1
concept beeld
isometrie opdeling van de units
isometrie samenstelling van de containers
Isometrie samensetteling van de containers
Buitenbeeld situatie Zeebrugge
Buitenbeeld situatie Knokke-Heist
Aanzicht gevel
unit 30 - voor een koppel of één persoon
unit 60 - voor een koppel en eventueel 2 kinderen
unit 90 - voor 2 koppels en eventueel 2 kinderen

Isabelle Wittevrongel, 30 60 90

bachelor interieurvormgeving

30 60 90

De locatie van mijn project heb ik aan de hand van mijn leefomgeving gekozen, de kust. Mijn concept is ontstaan door een grondig onderzoek naar waar en wanneer ik mijn project wou laten doorgaan. De kust vind ik op zijn mooist in de winter, wanneer je kan uitwaaien op een verlaten strand. Daarom vind mijn project enkel plaats in de maanden buiten het seizoen. Ik ben opzoek gegaan naar een ideale plek om mijn unit te plaatsen, dicht bij de setting: de duiden, het strand en de zee. Parkeerstroken tussen de kustgemeentes voldoen aan mijn criteria’s naar wat ik streefde, een rustige plek, geen belemmeringen voor omwonende en het belangrijkste, met zicht op de setting. Bovendien zijn in de winter deze parkeerstroken zo goed als leeg, waardoor het een ideale plek is om mijn unit een tijdelijke plek te geven.

Mijn tijdelijke unit wordt opgebouwd uit zeecontainers. Deze hebben een geschikte afmeting om de units van 30, 60 en 90 te vormen. De zeecontainers passen perfect bij de gekozen locatie.

Bovendien is mijn unit zelfvoorzienend van elektriciteit aan de hand van windmolens op het dak. Ook is er één container voorzien om drinkwatertanks te voorzien en ook een watertank voor het afvalwater op te vangen.

 

Credits

Mentoren / Mentors
Heyndrickx Toon

Links
https://isabellewittevrong.wixsite.com/portofolio