Tentoonstelling


18.09 – 22.09 / 12:00 – 20:00
Campus Bijloke – Louis Pasteurlaan 2, 9000 Gent
Bekijk plattegrond van de tentoonstelling

Je start ondergronds, trekt rechte lijnen langs lange gangen, maar slingert eveneens van buitenplaats naar binnentuin, van luchtkasteel naar kasteeldomeinen, via lussen en LoO0oOp door naar The Hidden Garden of je stapt in “Desire Lines” die alternatieve paden doet verbeelden, terwijl The Land of Promises en H.E.L. je misschien wel bij Het Echte Leven brengen. Ontmoet een afstuderende Master of None en zijn onafgewerkte projecten. Smul van sensaties Banana Split en Blind Spot, drink van The Fountain of Youth en bepotel tafel Pick & Nick met de ogen. Bewandel 197 pagina’s in het boek Gaandeweg, betreed vloeren van keramiek, stof en mixed media, bots op Kantelmoment, buig mee met Veerwerk en mis … IN TIME IN TIME IN TIME … de honderden andere werken op het eenrichtingsparcours niet. Consumptie Verplicht dus, van begin tot einde! Met als uitsmijter een open KASKcafé voor een drankje tussendoor of achteraf.

Plan je bezoek
18.09 – 22.09 / 12:00 – 20:00
Campus Bijloke – Louis Pasteurlaan 2, 9000 Gent

Graduation 2020 kwam drie maanden later dan gepland, waardoor het afzwaaien en het binnenwaaien van onze studenten dit jaar uitzonderlijk samenvalt. Het contactluwe kan jammer genoeg nog geen plaats maken voor het contactrijke tijdens deze unieke wissel van wacht, maar rondleidingen, performances en persoonlijke ontmoetingen met studenten kleuren alvast dagelijks de vloer.

Via onderstaande links kan je een bezoek aan de Graduation tentoonstelling reserveren voor een bubbel van 5 personen. Je kan een startuur reserveren tussen 12:00 en 19:30. De tentoonstelling volgt een eenrichtingsparcours doorheen de campus. Je doet ongeveer 2u over de wandeling. Om 20:00 sluit de tentoonstelling. Tijdens het bezoek zijn mondmaskers verplicht. Suppoosten zorgen ervoor dat er niet te veel mensen in één ruimte zijn.

KASKcafé is open voor een drankje achteraf of als rustplek tussendoor.

Reserveer een bezoek per bubbel (max. 5 personen)

Reserveer een groepsbezoek (max. 20 personen)

Reservatie voor een performance: bekijk de dagprogramma’s in de agenda-items.

 

Kom toch, langs deze weg
de volgende straat
rechtdoor, soms linksaf
wandel mee
Kom je niet binnen?

entree entree
De trap op, daar zou een kamer moeten zijn
en
als je door het raam kijkt
dan zie je waar je daarnet was
nog iets jonger toen

Een passage uit de publicatie “Gaandeweg” van collectief PA\WS (Performative Arts\Work Space), 2020. PA\WS is Judith Dhondt, Iris Donders, Marius Lefever en Senne Vanderschelden.

Nieuwsgierig laat ik mezelf meevoeren langsheen opgetrokken muren zo hoog dat nog enkel de bouwkraan er bovenuit komt.

Student Autonome Vormgeving Maarten De Vrieze beschrijft wat hij ziet tijdens één van zijn wandelingen in Marseille en verzamelt zijn beschouwingen in de krant “Desire Lines”.